Ytskickt

Golv: Majoriteten av lägenheten har ett 3-stavigt parkettgolv i vitpigmenterad ek.
I viss del av hallen, mot ytterdörr, läggs ett ljusgrått klinkergolv i förskjuten sättning med klinkerplattor i måttet 296x596 mm och med grå fog.
Klinkerplattorna är från Keratech i modellen Naturale Hellgrau matt.

Snickerier: Vita fabriksmålade.

Väggar: Platsmålad i vit betong eller gips.

Tak: Platsmålad i vitt.

Eluttag och strömbrytare: Vita.

Innerdörrar: Slät vit dörr med handtag i borstat stål.

Fönsterbänkar: Natursten, kalksten av typ Azul.

Lägenhetsdörren är en vit säkerhetsdörr med dörröga och mekanisk ringklocka.

Tak - NCS S 0500-N

Vägg - NCS S 0502-Y

Lister/foder - NCS S 0502-Y

Kök

Kökssnickerier/uppställning är från Ballingslöv med skåpsluckor i modellen Solid i färgen ”varmgrå” och beslag i borstad metall. Bänkskivan är en grå laminatskiva med raka kanter. Diskho, med enkelho, ligger underlimmad i bänkskivan. Ovan bänkskiva sitter ett stänkskydd av kaklet "Bernini Bardiglio", med måttet 247x547 mm, som sätts stående och fogas med fog i ton med plattorna.

Uttagen i kök är så kallade hörnboxar ovan bänk. Köken utrustas med rostfri inbyggnadsugn, mikrovågsugn, induktionshäll, helintegrerad diskmaskin, kyl och frys alternativt kyl/frys. Alla vitvaror är från Electrolux.

I övrigt golv och väggar enligt generell beskrivning.

 

Badrum

Badrumsgolvet läggs med grå klinkerplattor, mått 146x146 mm, med rak sättning. Fogas med en grå fog. Komfortvärme i golvet. Väggarna kaklas med vita kakelplattor, mått 247x447 mm, som sätts i halvstensförband. Taket är platsmålat i vitt och förses med infällda spotlights. 

Två handdukshållare med läderloopar samt fäste i krom sätts vid duschen och krok för fyra handdukar vid handfatet. Badrummen utrustas även med handdukstork. Grå kommod från Ballingslöv i modell Bright med öppen hylla, knopp i krom och ett handfat i vitt porslin. Blandare är från Moras serie MMIX. Ovan sitter en spegel med ram i matt aluminium och belysning i LED. 

Toalettstolen är golvstående. Duschen är utrustad med takdusch och duschväggar i klarglas.

Lägenheterna utrustas med antingen kombimaskin eller tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Ovan tvättmaskin och torktumlare sätts en vit bänkskiva samt på vägg sätts skåp i modellen Solid från Ballingslöv i vitt.

De lägenheter med gäst-wc inreds lika WC/Badrum gällande kakel, klinker och wc. Kommod är från Ballingslöv av modellen Compact.

 

Byggkeramiksrådets branschregler för våtrum gäller och branschregler för Säker Vatteninstallation gäller.

 

Dokument

  Askegarden-broschyr-webb.pdf