Telefoni, TV, data

Föreningen är ansluten till ett öppet bredbandsnät med hög kapacitet och stor valfrihet av tjänster inom bredband, TV och telefoni. Ett snabbt fibernät med stor valfrihet helt enkelt. Via bredbandsnätet kan du få upp till 1 000 Mbit/s internet, telefoni och TV med möjlighet till HDTV och olika kanalpaket. Du kan välja bland många olika tjänsteleverantörer och deras utbud. Att det finns många leverantörer som konkurrerar i samma nät gör att priserna ofta blir lägre och mer fördelaktiga. På www.goteborg.itux.se kan du jämföra de olika leverantörernas erbjudande samt förbeställa tjänsterna så att de är driftsatta på inflyttningsdagen.

Det finns inte något traditionellt kabel-tv nät i fastigheten – för att kunna titta på TV måste du beställa en tjänst, inklusive digitalbox, från någon av leverantörerna i nätet. Det står dig fritt att beställa en tjänst från vilken som helst av de TV-leverantörer som finns i nätet men du har möjlighet att få en digitalbox samt ett basutbud utan kostnad från Com Hem. Tack vare ett gruppavtal med Com Hem i det nybyggda fibernätet får du och alla andra som bor i din fastighet tillgång till några av Sveriges populäraste tv-kanaler i ett Digitalt Startutbud. I gruppavtalet ingår också en digitalbox (IPTV).

För att kunna börja använda tjänsten måste du göra en beställning hos Com Hem. Detta gör du på telefon 0775-17 17 20.

 

Komma igång

I elskåpet finns en switch monterad på väggen. Den kallas även för mediaomvandlare eller CPE. Till denna ansluter du digitalboxen, dator, trådlös router etc. Din tjänsteleverantör kan hjälpa dig om du har frågor eller om något inte fungerar.

 

Kontakt

Har du frågor om det öppna nätet eller hur du ska ansluta din utrustning till switchen kan du kontakta oss genom att mejla eller ringa 0771-40 70 77.

 

Dokument

  ITUX.pdf
comhem.pdf