För att göra balkongen lite extra trevlig är det många som sätter sin personliga prägel på balkongen. Inred din balkong med eftertanke och var aktsam med husets fasad. Vill du sätta upp blomlådor så gör det på insidan av balkongräcket.

 

Balkongräcke

Rengöring av aluminiumprofiler görs med rengöringsmedel för lätt smutsade ytor. Rengöringsmedel innehållande slipmedel eller frätande ämnen skall undvikas.

 

Markiser

Det är inte tillåtet att göra någon åverkan på fasaden och möjligheten att sätta upp markiser är begränsad och måste gå via styrelsen.

 

Inglasning av balkong

Majoriteten av lägenheterna har inglasade balkonger. 

 

Avfall

Utomhus finns det avfallsbehållare där du kan slänga hushållssopor och kompost. Återvinningsstation finner du vid Kobbegården 1. Närmaste miljöstation finns vid Hovås Småbåtshamn, Skepparevägen 11.

 

Var ställer jag min rullstol eller barnvagn?

I entrén finns ett eget rum för rullstolar/rullatorer och barnvagnar. Barnvagn/rullstolsrummet i entrén är låst och endast medlemmar i föreningen kan öppna denna med hjälp av sin tagg.

 

Var ställer jag min cykel?

Cykelställ finns placerade utomhus på gården och även i anslutning till huset. Vänligen använd dessa och respektera att det låsta utrymmet i entrén är avsett för barnvagnar, rullstolar och rullatorer.

 

Tvättstuga

Samtliga lägenheter har en kombi-tvättmaskin men det finns även en gemensam tvättstuga i entrén. Denna bokar du genom aptus-tavlan i entrén eller här via mina sidor. Vänligen respektera bokade tvättider och avsluta ditt tvättpass i tid.

 

Dokument

  Entrébalkong.pdf